Hampaiden valkaisupaketti

Hampaiden valkaisupaketti – kaikki mitä tarvitset hampaiden valkaisuun

 

Saat valkoiset hampaat helposti ja turvallisesti valkaisutuotteidemme avulla.

 1. Hampaiden valkaisupaketti

  Hampaiden valkaisupaketti

  Suosittu tuote kotivalkaisuun

  Hanki kauniimpi hymy ja enemmän itseluottamusta

  Hyödyt:

  Kauniimpi hymy - Helppoa ja 100 % turvallista

  Taattu tulos tai saat rahat takaisin

  Säästä rahaa verrattuna kalliisiin hammaslääkärikäynteihin

  Nopea toimitus, jopa 1-3 päivässä

  Lue lisää...

  OVH: 61,25 EUR

  Nyt: 39,00 EUR

Hampaiden valkaisupaketti

 

Hymysi on ensimmäisiä asioita, joihin ihmiset kiinnittävät huomionsa. Kaunis valkoinen hymy antaa hyvän ensivaikutelman, kun tapaat uusia ihmisiä. Valkoiset hampaat ovat puoleensavetävät ja voivat todella kohentaa itseluottamustasi. Kaikilla ihmisillä ei ole luonnostaan valkoisia hampaita, mutta onneksi se on asia, josta sinä päätät itse..

 

Värjäymiä vastaan

 

Ajan myötä hampaisiin muodostuu värjäymiä, jotka tyypillisesti ovat kahvin, teen, limonaadin, tupakoinnin ja vastaavien aiheuttamaa. Kun hampaisiisi muodostuu ikäviä kellertäviä sävyttymiä, voit joko käydä hammaslääkärissä puhdistamassa hampaasi tai valkaista ne. Mikäli päätät käydä puhdistamassa hampaasi, saat pinnalliset värjäymät poistettua, mutta niistä ei ikinä tule täysin valkoiset.

 

Hampaiden valkaisupaketti antaa sinulle valkoiset hampaat, jotka olet aina halunnut

 

Suosittelemme, että valkaiset hampaasi hampaiden valkaisupaketillamme, joka sisältää kaiken mitä tarvitset hampaiden valkaisuun. Paketit sisältävät tarpeeksi hampaiden valkaisuainetta pitämään hampaasi valkoisina monta kuukautta. Paketissa olevat aineet ovat samoja, kuin mitä hammaslääkärit käyttävät. Lisäksi paketti sisältää hampaiden valkaisumuotin joka varmistaa että aine levittyy vain hampaisiisi sekä sävykortin, joka auttaa sinua pääsemään juuri siihen valkoisen sävyyn, josta unelmoit.

 

Valkaisugeelin tuotesisältö

 

Glyseriini, natriumbikarbonaatti, kaliumsorbaatti, karbomeeri, aloe, granaattiomenauute, kamomilla kukkauute, natriumfluoridi, makeutusaine, polysorbaatti, D-vitamiini (ergokalsiferoli), trietanolamiini, fluori.

 

Eli valkaisutuotteemme eivät lainkaan sisällä peroksiideja. Ne ovat hellävaraisempia ja perustuvat eri raaka-aineiden yhteisvaikutukseen.