Kaikki tuotteet

Osta hampaiden valkaisupaketti – Hampaiden valkaisu kotona helposti ja turvallisesti


Klikkaa hampaiden valkaisutuotetta saadaksesi lisätietoa.


 1. Hampaiden valkaisupaketti

  Hampaiden valkaisupaketti

  Suosittu tuote kotivalkaisuun

  Hanki kauniimpi hymy ja enemmän itseluottamusta

  Hyödyt:

  Kauniimpi hymy - Helppoa ja 100 % turvallista

  Taattu tulos tai saat rahat takaisin

  Säästä rahaa verrattuna kalliisiin hammaslääkärikäynteihin

  Nopea toimitus, jopa 1-3 päivässä

  Lue lisää...

  OVH: 61,25 EUR

  Nyt: 39,00 EUR

 2. 2 hammasmuottia rasiassa

  2 hammasmuottia rasiassa

  Kun tarvitset ekstra hammasmuotit

  - käytetään valkaisugeelin kanssa

  Nopea toimitus, jopa 1-3 päivässä

  Lue lisää...

  OVH: 11,25 EUR

  Nyt: 9,00 EUR

 3. Sävykortti

  Tandblegning tonekort

  Takaa toivotun tuloksen

  - tarkista hampaittesi sävy

  Nopea toimitus, jopa 1-3 päivässä

  Lue lisää...

  OVH: 6,25 EUR

  Nyt: 5,00 EUR

 4. Ekstra gel 23% - 1 x 10 ml

  Ekstra gel 23% - 1 x 10 ml

  Naturally Bright 23 % ekstra valkaisugeeli, sisältää 1 x 10 ml valkaisugeeliä. Riittää 10 käyttökertaan.

  Lue lisää...
  24,00 EUR

 5. Ekstra gel 35% - 1 x 10 ml

  Ekstra gel 35% - 1 x 10 ml

  Valkaisugeelil Naturally Bright 35 % - Sisältää 1 x 10 ml valkaisugeeliä. Riittää 10 käyttökertaan.

  Lue lisää...
  33,00 EUR

Hampaiden valkaisu

 

Hampaiden valkaisun suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti. Tämä johtuu paljolti siitä, että valkaiseminen on tehty helpommaksi, kuin se oli esimerkiksi 10 vuotta sitten. Ennen ainoa vaihtoehto hampaiden valkaisulle oli mennä hammaslääkäriin, missä hinta voi helposti olla jopa 500 euroa. Nykyään teknologiakehitys on mahdollistanut kotivalkaisusetit, joita saa ostettua vain murto-osalla siitä, mitä hampaiden valkaisu maksaisi hammaslääkärissä. Nämä hampaiden valkaisupaketit toimivat samalla tavalla, kuin hammaslääkärissä, jossa saat suuhusi muotin, jota pidetään hampaiden valkaisugeelin päällä. Menettely toistetaan kunnes haluttu tulos on saavutettu.

 

Samat tuotteet kuin mitä hammaslääkärit käyttävät

 

Haluamme taata asiakkaillemme parhaan laadun. Tästä syystä toimitamme vain parhaimmat ja turvallisimmat hampaiden valkaisutuotteet kotiin, jotta pystymme takaamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Raaka-aineet, joita tuotteissamme käytetään ovat todistetusti täysin samoja aineita kuin, mitä hammaslääkärit käyttävät. Täten hampaiden kotivalkaisulla tekee suuria säästöjä – ja savuttaen saman lopputuloksen. Samaan aikaan hampaiden valkaisutuotteet ovat erittäin turvallisia sekä hyvin hellävaraisia hampaille, ikenille ja kiilteelle. 

 

Monta erilaista vaihtoehtoa hampaiden valkaisulle

 

Suosittujen tavallisten hampaiden kotivalkaisumenetelmien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoisia menetelmiä. Tarjoamme muun muassa hampaiden valkaisukyniä, joilla sivelet hampaasi hellävaraisella valkaisuaineella. Lisäksi myymme hampaiden valkaisunauhoja, jotka asetetaan hampaisiin. Näiden lisäksi valikoimassamme on hellävarainen hampaiden valkaisutahna varovaisimmille, jotka haluavat aloittaa pehmeästi. Teho verrattuna aiemmin mainittuihin tuotteisiin on kuitenkin tahnan kohdalla rajallinen. Yhteistä kaikille tuotteillemme on, että ne ovat kaikki turvallisia, helppokäyttöisiä ja tulokset ovat hyviä.

 

Näin hampaiden valkaisu toimii

 

Iän myötä hampaat altistuvat värjäymille, jotka aiheuttavat keltaisen kuoren hampaisiisi. Värjäymät aiheuttaa usein tee, kahvi, limonaadit ja tupakka. Ensimmäinen asia mitä voi tehdä, on mennä hammaslääkäriin ja saada hampaat puhdistettua. Tämä poistaa pahimmat värjäymät, mutta harvemmin tekee hampaista jälleen valkoiset. Hampaiden valkaisu on ainoa tehokas ratkaisu mikäli toivot täysin valkoisia hampaita. Aine, jota käytetään hampaiden valkaisun yhteydessä imeytyy pinnan alle ja puhdistaa keltaiset värjäymät, jota niihin on kertynyt ja antaa hampaillesi uuden alun. Tehokas valkaisu pitää hampaat valkoisina noin vuoden, jos samalla pidät hampaistasi hyvää huolta.

 

Crest hampaiden valkaisu

 

Etsitkö Crest hampaiden valkaisua? Lue lisää Crest hampaiden valkaisusta.