Tuotteidemme valkaisutulokset

Hampaiden valkaisutuotteiden tarkoitus on poistaa ei-toivottuja värjäymiä, jotka ajan myötä muodostuvat hampaiden kiilteeseen muun muassa tupakoinnista, kahvista, punaviinistä ja monesta muusta syystä. Hampaiden kotivalkaisulla voit voittaa takaisin itseluottamuksesi hohtavan valkoisilla hampailla ja löytää uudelleen halun hymyillä.


Näkyviä tuloksia heti

 

Vasemmalla näkyy kuva ennen ja jälkeen -tilanteesta hampaiden valkaisuamme kokeiltuaan. Henkilöllä oli näkyviä värjäymiä sekä ala- että ylähampaissa. Tulokset ovat todella näkyviä ja saavutettu vain 20 päivässä hampaiden valkaisupaketillamme. Käytetty valkaisutuote on uusi hampaiden valkaisupaketti.

 

Käyttäjät voivat odottaa näkevänsä muutoksen hampaittensa värissä jo 3 päivän jälkeen. 20 päivän jälkeen hampaasi tulevat olemaan kauniit ja tasaisen valkoiset. Tuloksen kestävyys riippuu kuinka hyvin huolehdit hampaistasi. Värjäymät palaavat kuitenkin viimeistään noin 12 kuukauden kuluessa.

 

Saat enemmän - hampaiden valkaisutuotteemme suojaa hampaitasi

 

Kauniin valkoisen hymyn lisäksi tuotteemme ennaltaehkäisevät uusien värjäymien muodostumista hampaisiin. Värjäymillä on tapana kasautua, joten voi olla hyvä idea välillä puhdistaa hampaat myös syvemmältä. Lisäksi valkaisu auttaa ientulehduksiin ja pahaan hengitykseen, sillä monet suussa elävät bakteerit tuhoutuvat hampaiden valkaisun yhteydessä.

 

Siirry katsomaan hampaiden valkaisupaketteja